Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Дизайн для маленької прихожої

22.01.2017

Передпокій по праву може називатися одним з найважливіших приміщень в будинку, оскільки вона служить своєрідним обрамленням житла. Тому дуже важливо звернути особливу увагу на її облаштування і підтримувати кімнату в чистоті. Дуже часто не кожна сучасна передпокій може похвалитися великими габаритами. Але існує ряд хитрощів, які допоможуть декорувати маленький передпокій і зробити її затишніше.

Який стиль вибрати?

дизайн передпокоїв

Перш ніж приступати до декорування необхідно визначитися з тематикою приміщення. Оскільки мова йде про малогабаритних прихожих, то краще віддати перевагу простоті й мінімалізму, які зможуть створити неповторну атмосферу, підкреслити тонкий смак власника будинку, але при цьому акцентувати увагу на функціональності і практичності створюваного інтер'єру. Стриманий мінімалізм також посприяє підтримці кімнати в чистоті і створить відчуття порядку.

Колір

Для того, щоб візуально збільшити кімнату, необхідно в якості обробки використовувати настінні покриття світлих відтінків. Однак тут варто бути дуже акуратним, оскільки в передпокій ми часто потрапляємо в брудній вуличного взуття і затираємо стіни руками. Оптимальним вирішенням цієї проблеми стане комбінування контрастних відтінків, які допоможуть умовно зонувати приміщення і створити візуально естетичний дизайн інтер'єру. Тут важливо не захоплюватися.

Меблі

Невід'ємною частиною будь-якого приміщення є меблі. Для облаштування малогабаритних прихожих найкраще обмежитися стандартним набором, який має на увазі придбання шафи, тумби, полиці для взуття і вішалки. Важливо підібрати компактний, але місткий шафа, який змиє зберігати досить велику кількість речей і при цьому не займати занадто багато вільного простору. Підбір меблів повинен здійснюватися максимально раціонально, оскільки будь-який сантиметр в маленькому передпокої на великому рахунку. Дизайн елементів меблевого гарнітура також не повинен бути перевантажений зайвими деталями, нав'язливими орнаментами з тривимірним ефектом і іншими прикрасами, які були в пошані кілька століть назад. Краще віддати перевагу виробам з якісного дерева, який стане найбільш практичним, якісним і вигідним вкладенням коштів в облаштування своєї передпокої.

Беручи до уваги всі ці поради, Ви гарантовано забезпечите себе стильним і сучасним дизайном маленькому передпокої, яка допоможе будь-якому гостю скласти гарне враження про власника будинку.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар