Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Як зібрати меблі своїми руками

18.01.2015

Найчастіше багато, після покупки нових предметів меблів задаються питанням - а як же зібрати всю цю красу? Сьогодні ми постараємося надати вам посильну допомогу, взявши на себе сміливість дати кілька порад.

 В першу чергу потрібно розділити майбутню роботу на кілька етапів:

 1.Доставка покупки до місця призначення:

На цьому етапі слід переконатися в тому, що отриманий повний комплект, відсутня шлюб, вирішуючи попутно питання про можливі складнощі, що виникають по ходу монтажних робіт. Обов'язковою стане момент перевірки на цілісність кожного елемента зі скла. Порівнюйте кількість упаковок, відшукайте фурнітуру.

 2.Подготовка інструменту, необхідного для виконання робіт:

 Незалежно від того, які саме меблі вам належить зібрати, обійтися без певних навичок, спеціального інструменту і запасу терпіння ніяк не вийде. Отже, серед інструментів обов'язковими стануть:

 • Ніж для паперу.

• Свердла і викрутки в комплекті.

• Дрель з набором насадок.

• Киянка з гуми.

• Молотки.

• Вимірювальні прилади.

 

В якості додаткового можуть виступити - кусачки і лобзик, для навісних моделей - перфоратор, або ударний дриль.

 

3.Ознакомленіе з комплектацією і інструкцією по збірці.

 

Як правило, комплектація передбачає наявність інструкції з докладним описом процесу складання, ознайомитися з якою потрібно обов'язково.

 

4.Собственно процес складання і подальша установка.

 Тепер можна приступити до фіксації фурнітури на панелях і з'єднанню елементів між собою. Потім йде навішування дверей і установка ящиків.

Завершення процесу складання дозволить виявити ряд невидимих ​​перш дефектів - отворів, не до кінця просвердлених, відсутність в потрібних місцях розмітки під фурнітуру, брак деяких її елементів. Справитися з такими проблемами можна цілком самостійно, або звернутися в спеціалізовані магазини.

Безумовно, займатися такою, досить складною роботою, не маючи належних навичок, складно. Тому, якщо перед тим, як починати процес складання, ви виявили явні дефекти, недокомплект і т. Д., Повідомте негайно продавцю. Якщо дефект незначний, впоратися з ним допоможе воскова замазка, або меблеві фломастери, які підходять за кольором.

У будь-якому випадку, при виконанні складальних робіт, вам знадобитися всю свою увагу і ті навички, якими ви володієте. Тільки в цьому випадку вдасться уникнути багатьох неприємностей і значно заощадити на такий дорогий послузі.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар