Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Сучасна інтерпретація стінок

09.10.2014

Стінки або набори корпусних меблів вже досить давно можна зустріти практично в кожній квартирі. І якщо в колишні часи це були досить масивні і громіздкі вироби, то сучасна інтерпретація стінок являє собою легкі, витончені споруди, які не затуляють огляду і створюють відчуття вільного простору.

При цьому вони зберегли всі свої достоїнства: багатофункціональність, практичність і зручність. Найчастіше вони складаються з декількох окремих секцій. Саме в них і можна розміщувати величезну кількість самих різних речей:

- В засклених секціях - книги і посуд;

- В закритих шафах - одяг і вуличні речі.

- В барах - напої.

- В спеціальних нішах - телевізор та іншу техніку і т.д.

Все частіше покупці воліють стінки згідно індивідуального замовлення. Це так звані модульні варіанти стінок, що дозволяє комплектувати їх різними елементами - шафами, пеналами, тумбами, полицями, підставками тощо. Це дозволяє гармонійно вписати виріб практично в будь-якому приміщенні. Величезний інтерес представляють модулі різної висоти. Такі переходи допоможуть підкреслити будь-які особливості кімнати, виділити в ній окремі деталі і ніші. У сучасних стінках найчастіше використовують комбінації високих і низьких елементів.

 Розрізняються вони і за своєю формою - від прямих до кутових і П-подібних. Розташовувати їх можна уздовж стін, або використовувати в якості перегородок в малогабаритних квартирах.

Якщо стінки масивні і в них один або два кути, то їх рекомендується встановлювати у великих і світлих приміщеннях. У стандартну квартиру, де не вистачає місця, краще вибрати пряму, в крайньому випадку кутову модель.

При виборі стінок необхідно звертати увагу на фактуру і колір. Кращим варіантом стане світлі меблі, яка наповнить простір світлом. Незважаючи на достаток сучасних інноваційних матеріалів, традиційно перевага віддається таким натуральним, як дерево. Причому, в залежності від породи визначається і вартість готового виробу. Знизити собівартість дозволяє створення моделей, в яких для фасаду беруть деревний масив, а на корпус йдуть похідні дерева. Крім того, їх ціна складається з наявності декоративних елементів, якості матеріалів і складових.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар