Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Затишок і комфорт в спальні

31.12.2013

Безумовно, саме спальню слід вважати одним з найважливіших і головних приміщень в усьому будинку. Тільки в тому випадку, якщо забезпечити затишок і комфорт в спальні, стане можливим прекрасно розслабитися і набратися сил на весь трудовий день.

спальні

Спальня по праву вважається особистим простором, до облаштування якого слід підходити з усією відповідальністю, оскільки від того, наскільки правильним буде ваш вибір, тим більше повноцінно та якісно можна буде в ній відпочивати і набиратися сил. Тому настільки важливим виступає необхідність створити спокійний і заспокійливий дизайн, наповнити все простір комфортною атмосферою.

Стиль може бути абсолютно різний, але неодмінною залишається єдина вимога: в повному обсязі відповідати тому внутрішнього світу, який наповнює його власника. І ось тут відкриваються неймовірні простори щодо можливого втілення в життя практично будь-який мрії і задуми. Не варто приймати необдуманих і поспішних рішень, оскільки навіть найменша і незначна на перший погляд деталь інтер'єру зможе перетворитися на справжню перлину і прикрасити будь-який, навіть найпростіший інтер'єр.

При виборі інтер'єру краще віддавати перевагу пастельним, більш спокійним відтінкам. Саме вони допоможуть заспокоїтися і максимально розслабитися. Дуже важливо пам'ятати про висвітлення. Від того, наскільки продуманим воно буде, залежить багато чого. Крім великого верхнього світла, обов'язково потрібен приглушений, який дозволить зробити всю обстановку більш затишною і інтимної. Теплота настінних бра або від торшера під витонченим абажуром, зробить обстановку по справжньому домашньою. У такій спальні можна чудово відпочити і розслабитися.

Найголовніше, щоб створити таку обстановку можна навіть використовуючи сучасні меблі. Наприклад, все частіше на зміну традиційним тумбочках і шафах приходить комплексна меблі, гарнітури. У такій обстановці наповнити кімнату затишком і неймовірним теплом дозволить грамотний розподіл колірної гами. Оптимальними, з точки зору позитивного впливу на психічне і душевної стан, прийнято вважати такі відтінки, як зелений і бежевий, світло-блакитний тони.

Білі і жовті відтінки надають бадьорить, але не дають можливості повністю розслабитися і повноцінно відпочити.

Як не можна краще в цьому допоможе відповідне освітлення.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар