Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Внутрішнє облаштування заміського будинку

19.02.2014

Наступним етапом після закінчення будівельних робіт виступає внутрішнє облаштування заміського будинку. З кожним роком набирає популярність таке змішання стилів, як класика бароко і ультрасучасний хай-тек. Це можуть бути розміщені в дерев'яному зрубі з оциліндрованих бруса - розкішна масивні меблі та гардини, в оточенні скляних столів з металевими вставками, величезні плазми телевізора, або проекційний екран. Навіть зовнішню схожість зі зрубами «під старовину», не заважає сучасним котеджам залишатися втіленням таких інноваційних досягнень в плані техніки і облаштування побуту, як:

Мебель для дачиМеблі для дачі

- система кондиціонування,

- Управління «розумним будинком»,

- опалювальна система,

- Наявність інтернету і телефонних ліній.

Все це перетворює дерев'яні «хатинки» в справжні комунікаційні центри.

Безумовно, суто особистою справою залишається заповнення внутрішнього простору. Навіть якщо ви не можете обставити свій будинок згідно найостанніших модних віянь, засмучуватися не варто. Найголовніше - це та атмосфера, яка буде вами створена. Адже прекрасно відпочити можна і в оточенні старих меблів.

Найбільш важливим стане правильна прихильність і поєднання внутрішніх приміщень - як житлового, так і господарського призначення. Розроблена спеціальна схема по внутрішньому плануванню, починаючи від входу і закінчуючи можливістю прийняти душ або приготувати їжу, не турбуючи ароматами інших мешканців.

Не менш важливим виступає пункт з обліку кліматичних особливостей. І тут багато що залежить від того, якою буде площа вікон, дверей і висота в приміщенні. На все надаю вплив конкретні умови, причому пов'язувати їх з творчими побажаннями архітекторів і власників не варто. Важко сперечатися з тим, що для суворих сибірських зим не найкращим варіантом стануть високі французькі вікна, що виходять безпосередньо на вулицю, або для південних широт слід вибирати вузькі, наглухо закриті віконця. Все повинно в повному обсязі відповідати тій місцевості, в якій ведеться будівництво.

Однією з неодмінних умов комфортного проживання виступає наявність двох входів. І це дійсно зручно - існує парадний вхід, через який приходять гості і запасний, що виходить на задній двір.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар