Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Вбудовані шафи для житлових приміщень

30.01.2014

Створюючи інтер'єр в сучасному будинку, уявити собі багато його приміщення, без такої деталі, як вбудовані шафи для житлових приміщень, практично неможливо.

Встраиваемые шкафы

Вибираючи для свого будинку ці деталі, кожен вирішує відразу кілька, досить важливих завдань:

1.Функціональность, оскільки саме з їх допомогою можна компактно розмістити практично всі речі: книги і одяг, взуття та інструменти. Вбудовані меблі гармонійно впишеться не тільки в житлове, але і офісне приміщення. Незамінний такий шафа в передпокої. Займаючи мінімум місця, він дозволяє приховати в своїх надрах масу речей. Додає зручності і дзеркало, яке зазвичай розміщують на одній з його стулок.

2. Виготовлені на замовлення, згідно конкретних індивідуальних розмірів, такі шафи ідеально впишуться в інтер'єр навіть самого невеликого приміщення. При цьому неодмінно зберігаються такі його функціональні можливості, як місткість. Багато хто вибирає стиль класичного, звичного вигляду для шаф з традиційного дерева. Багатство відтінків вже саме по собі здатне прикрасити будь-яке приміщення.

3. Виготовлення під замовлення дозволить розмістити таку шафу в будь-якому місці - гардеробна і передпокій, дитяча і вітальня, кабінет і т.д.

Якщо стоїть завдання розмістити його в передпокої або невеликій кімнаті, то варто віддати перевагу світлим матеріалами, а також вдатися до «допомоги» дзеркал. В цьому випадку він не буде захаращувати простір, особливо якщо його розміри не доходять до стелі.

Якщо стелі в кімнаті високі, то при виготовленні вбудованих шаф краще розбити їх на дві частини. Краще всього виглядатимуть шафи під стелю, в середині яких залишається відкритий простір. Це дозволить привести до балансу всю геометрію простору, при максимальному збереженні високих функціональних особливостей.

4. Унікальність даного виду меблів ще й в тому, що практично немає меж подальшого розвитку і вдосконалення їх. Відкриваються просто необмежені можливості по комбінуванню і переміщенню різних поличок і вішалок, лотків для взуття і кошиків для зберігання речей.

5. Універсальність, яка особливо підвищується в тому випадку, якщо влаштувати в такій конструкції різні механізми, які допоможуть дістатися до тих речей, які знаходяться на верхніх полицях або в самій його глибині.

Таким чином, саме вбудовані шафи стануть тим ідеальним варіантом, який дозволить вирішити масу проблем з речами, особливо в умовах малогабаритних квартир.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар