Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Вибираємо меблі для кафе, барів, ресторанів

12.05.2013

Меблі для бару, ресторану або кафе - в чому її схожість і відмінність. Чи можна використовувати для всіх приміщень одну і ту ж меблі? Розібратися у всіх цих питаннях допоможе наша стаття.

Отже, бар, які асоціації викликає у нас це місце? Правильно - висока барна стійка, нікельовані високі стільці навколо неї, безліч дзеркал, шкіра і метал. Відповідно до цього слід вибирати і меблі. Досить стильно виглядатимуть в подібному інтер'єрі світильники, вбудовані в стелю і підсвічуються стійку бару.

купить мебель для кафе

Якщо вести мову про кафе, то в залежності від його тематики, меблі можуть бути м'яка, тобто розкішні дивани та глибокі крісла, столи, покриті важкими скатертинами, драпірування в тон меблів і в повній гармонії з обраним стилем. А можливо вам потрібні меблі для літнього варіанту кафе. У цьому випадку підійде абсолютно інша обстановка - це легкі тенти, пластикові або дерев'яні стільці і столи. Все це розташовується на відкритій терасі, обдувається легким вітерцем і вкриває від спекотних сонячних променів.

Багато що залежить і від того простору, який є у розпорядженні кафе, якщо місця достатньо, то можна прикрасити інтер'єр різними композиціями і тематичними добірками. Крім того, складно уявити собі місце відпочинку без музичного куточка. Причому це може бути як естрада достатнього розміру, так і невеликий музичний центр, наприклад, з караоке.

Ресторан, має на увазі собою приміщення, в якому, крім щовечірніх відвідувань, можна буде провести великий захід, тобто будь-яке святкування. Тому меблі для ресторану - це столи, які в разі потреби можуть бути зміщені для розміщення великої кількості гостей. Як посадочних місць, як правило, пропонуються стільці з високими спинками і м'якими сидіннями, або зручні, легкі крісла.

Придбати сьогодні меблі будь-якого призначення не складе ніяких труднощів. Головне при цьому, чітко розуміти, яке функціональне навантаження будуть нести ці предмети і наскільки гармонійно вони впишуться в обраний вами інтер'єр. У будь-якому випадку, від вашого вибору буде повністю залежати спрямованість цього розважального закладу, його привабливість в першу чергу. Відповідно і той рівень доходу, який можна буде отримати. Тому цілком зрозуміло, що економити на покупці меблів не варто. Це саме ті вкладення капіталу, завдяки яким ваша справа буде процвітати.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар