Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Стінка в вітальню - новий погляд на звичний елемент інтер'єру

17.01.2017

Всі ми не раз бачили у бабусь і батьків стеки в віталень, який часто були занадто громіздкими і містили в собі сервізи, користуватися якими можна було лише у свята, і то не завжди. Спогади з дитинства викликають кілька упереджене ставлення до стінок у вітальню. Однак сучасні дизайнери посилено працюють над тим, щоб розвіяти асоціації. Їх шедеври не перестають дивувати покупців.

В чому секрет?

Сучасні стінки являють собою дуже практичні і привабливі вироби, які допомагають організувати робочий простір у вітальні або будь-який інший кімнаті.

Стенка в гостиную Дуже часто їх використовують для облаштування малогабаритних приміщень, оскільки цих допомогою можна раціонально використовувати вільний простір. Різноманіття конструкцій, відтінків і моделей, представлених сьогоднішніми компаніями з виробництва меблів, дозволяють кожному покупцеві вибрати гідне доповнення інтер'єру своєї вітальні, яке також відрізняється високою функціональністю і практичністю.

Найчастіше стінка являє собою комплекс з декількох полиць, тумбочок і шафок. Деякі виробники пропонують клієнтам самостійно визначити конфігурацію елементів відповідно до своїх вимог. Тут завжди є тумба під телевізор, який стає основним елементом композиції. Сучасна стінка вже не виконує роль громіздкого декору, який просто шкода викинути. На полицях можна зберігати книги і пам'ятні речі на зразок статуеток або сувенірів з подорожей. Крім того, при бажанні Ви можете придбати стінку з закритими шафками, в яких можуть зберігатися безліч різних речей.

Зовнішній вигляд виробів

На сьогоднішній день дизайнери виготовляють стінки з дерева, пластика, металу і навіть скла. Зазвичай їх дизайн скромний і дуже лаконічний. Найякіснішими і привабливими вважаються вироби з комбінованим складом (наприклад, каркас з металу і полки з дерева). Це виглядає дуже стильно, сучасно, але при цьому аристократично.

Стінка в вітальню є відмінним декором, який також не позбавлений функціональності. Сучасні вироби не так громіздкі, як їх попередники і мало вписуються в поняття, звичне кожному з нас. Такі меблі допоможе підкреслити тонкий смак власника будинку і приверне увагу багатьох гостей.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар