Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Прикрашаємо вітальню

31.12.2013

Від того, наскільки продуманим і гармонійним буде інтер'єр у вітальні, залежить дуже багато чого. Перш за все, це обличчя будь-якого будинку, адже саме тут приймають гостей і проводять достатню кількість часу. І тільки від вас і вашої фантазії залежить, наскільки привабливим і гідним стане ваш будинок.

Тим більш актуальним стає питання - прикрашаємо вітальню, причому в повній відповідності зі своїми смаками і звичками. Величезну допомогу в цьому нададуть різні аксесуари, придбати які сьогодні не складе великих труднощів.

вітальні

Приступаючи до благоустрою вітальні, перше, з чого слід почати, так це ідея. Адже від того, який стиль і інтер'єр ви задумали втілити в своєму приміщенні, залежить багато чого. Якщо це класичний стиль, то традиційної стане меблі з дорогих порід дерева, столовий гарнітур і комплект м'яких меблів. Ідеально впишуться в таку обстановку статуетки і вази, настінні годинники з боєм і дзеркала.

Якщо ваш стиль це сучасний мінімалізм або хай-тек, то гармонійним стане меблі з металевими вставками, практично повна відсутність різних дрібничок.

Тому, приступаючи до прикраси своєї вітальні, визначитеся з тим, яким саме ви хочете бачити своє приміщення, чому віддаєте перевагу - затишній, по домашньому теплою, котра володіє до дружнього спілкування, або суворої і по-діловому кілька прохолодною; веселою і по святковому яскравою, або стриманою і неймовірно спокійною і заспокійливою.

Тільки після цього стане можливим вибрати ту концепцію, яка найкраще підійде для декоративного оформлення вашого приміщення.

Найголовніше і основне правило, це почуття міри. В першу чергу це означає, що не варто намагатися набити свою вітальню різними предметами, нехай навіть і об'єднаних спільною темою. Загалом має бути в міру, а якщо склалася значна колекція, то для неї краще виділити окремий куточок, в якому вона буде виглядати найбільш виграшно.

Ну, і безумовно, все має бути абсолютно гармонійно по стилю і обраним напрямом. Наведемо простий приклад, ваш улюблений стиль - «сільський» або кантрі, тим більш актуальною в цьому випадку стане лампа, яка стилізована під керосинку або у вигляді колеса від воза.

При підборі елементів необхідно враховувати наскільки вони поєднуються за своїм кольоровим відповідності з іншим інтер'єром. Для вітальні в пастельних тонах і декор слід підбирати того ж відтінку, або контрастного тону, який буде гармонійно доповнювати та буде здатний трохи пожвавити загальний інтер'єр.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар