Избранное
Сравнение
Корзина Пусто :(

Найпоширеніші помилки при виборі меблів для кухні

18.04.2017

Кухня є одним з найважливіших приміщень в будинку, тому до її облаштування необхідно підійти з належною відповідальністю. Багато власників будинків або квартир часто входять в ступор, коли справа доходить до вибору меблів на кухню. І неспроста, адже приміщення повинно бути максимально практичною і функціональною. Це особливо важливо в тому випадку, якщо кухня не може похвалитися великими габаритами.

У цій статті ми ознайомимося з декількома помилками, які найчастіше трапляються при непродумане підборі меблів для облаштування кухні.

Помилка 1. Переходи між елементами основного кухонного трикутника занадто маленькі, великі або банально незручні.

Під кухонним трикутником зараз мають на увазі плиту, раковину і холодильник. Зручне розташування цих предметів дозволить господарці раціонально використовувати вільний простір в приміщенні, а також не втомлюватися під час тривалого приготування їжі. Зараз дизайнери і фахівці радять встановлювати холодильник і раковину на відстані мінімум три, максимум сім метрів. Така довжина є найбільш оптимальною і дозволить уникнути численних ударів об кути меблів і банального намотування кіл по кімнаті.

Раціональне відстань між елементами кухонного трикутника

Помилка 2. Нераціональне використання вільного простору.

Зараз багато покупців женуться за модою і мало уваги приділяють функціональності і практичності елементів меблевого гарнітура. Для того, щоб кімната була комфортною варто, перш за все, підбирати меблі згідно міркувань комфорту. Кухонні шафи повинні бути досить великі для того, щоб в них можна було помістити всю необхідну посуд. Полички і шафи також повинні бути підібрані з розрахунку на те, що вони зможуть вмістити всі продукти харчування та інші дрібниці, без яких не можна уявити кухню.

Помилка 3. Перевантажений деталями інтер'єр.

З попереднього пункту плавно випливає наступний. Справа в тому. що прагнення придбати місткі і найбільш функціональні предмети інтер'єру може трактуватися дещо інакше. Для того, щоб бути впевненим в тому, що все кухонне начиння і продукти поміщаються на поличках, розміри останніх можуть бути сильно перебільшені. Не зовсім правильний підхід зробить приміщення незручним, непрактичним і захаращені великої меблями.

мінімалізм на кухні

Приклад мінімалістичного інтер'єру кухні

Найкращим варіантом стане мінімалістичний інтер'єр, який надасть можливість використовувати вільний простір ефективно і функціонально.

Крім того, розмір меблів варто підбирати відповідно до габаритів кухні: великі вироби будуть виглядати безглуздо в маленькій кімнаті, і навпаки.

Помилка 4. Вибір меблів для готового ремонту

Ще одним поширеним помилкою є підбір меблів для вже готового інтер'єру. Це неправильно з тієї простої причини, що в такому випадку монтаж і установка різних предметів меблевого гарнітура значно ускладнюється і може супроводжувати деякими реконструкціями готових елементів. Крім того, деякі системи на кшталт водопроводу змушують дизайнерів підлаштовуватися під уже готові комунікації, що не завжди дозволяє зробити інтер'єр максимально комфортним і зручним для користувачів.

Помилка 5. Самостійний підбір і конструювання меблів

Багато покупців приймають рішення самостійно розробити дизайн меблів і підігнати її розміри. Також нерідкі випадки, коли натхнені замовники беруть на себе обов'язки по збірці меблів, не маючи при цьому необхідних знань. які дозволять виконати роботу якісно. Для того, щоб бути впевненим в тому, що всі меблі буде відповідати Вашим уявленням, Вам не варто нехтувати послугами дизайнерів і майстрів, які є кваліфікованими фахівцями в конкретній галузі. Майстри зможуть здійснити правильні вимірювання, якісно виготовити меблі за допомогою сучасного обладнання і надати надійну збірку, яка буде гарантувати довговічність і практичність виробів.

виготовлення кухні

Професійне виготовлення меблів для кухні

Переваги роботи з професіоналами:

якісний результат;
кваліфікований підхід;
висока швидкість здійснення послуги;
впевненість покупця в надійності і практичності покупки.
Помилка 6. Мало уваги деталям

У створенні інтер'єру для кухні не варто поспішати і приймати рішення поспіхом. Дрібні деталі часто є визначальними характеристиками комфорту. Так, яскравим прикладом уваги до дрібниць є викладка фартуха плиткою, завдяки чому ремонт прослужить довше, а зовнішній вигляд інтер'єру залишатиметься привабливим протягом тривалого часу.

кухонна плитка

Фартух з плитки дозволить зберегти акуратний зовнішній вигляд приміщення

Ці прості кроки дозволять кожному покупцеві підібрати не тільки красиві, але також практичні елементи меблевого гарнітура. Створений дизайн приміщення зможе задовольнити будь-якого господаря і забезпечити максимально комфортне проживання.

Коментарі
Немає коментарів
Написати коментар